Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Uutiset

Teemu Rannikko jatkaa vielä vuoden peliuraansa

UrheiluSuomi.com 4 elokuu 2020

Teemu Rannikkoa ei pidetä ihmeellisenä tanssimiehenä, mutta koripalloilijana miehen arvostus on sitäkin korkeammalla. Tammikuisesta sääriluun murtumasta toipuva Rannikko on pohtinut kesän ajan huikean uransa jatkoa ja nyt on varmaa, että "Taikurin" viimeinen tanssi Korisliigan parketeilla on tosiasia.

Jahaad Proctor Vilppaan neljäs vahvistus

UrheiluSuomi.com 16 heinäkuu 2020

Salon Vilppaan kokoonpano lokakuussa käynnistyvään Korisliigaan alkaa olla lähes valmis. Teemu Rannikon lopullista päätöstä odotellaan vielä elokuun alkuun, mutta lisävoimaa takakentälle saatiin jo keskiviikkona, kun Vilpas solmi ensi kauden kattavan sopimuksen 190-senttisen takamiehen Jahaad Proctorin kanssa.

Jeremiah Wood jatkaa Vilppaassa

UrheiluSuomi.com 13 toukokuu 2020

Seuran ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys on tehty ja se on jatkosopimus Jeremiah Woodin kanssa. 35-vuotias sentteri aloittaa viidennen kautensa Korisliigassa ja otteluita miehelle on kertynyt kolmen maan ammattilaiskentiltä lähes 400.